Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24810
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарський, Олексій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Каплун, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T08:37:00Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T08:37:00Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 42-47. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24810 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) – хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного «шокового» заморожування дозволяє не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78) | - |
dc.subject | кріогенне заморожування | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | хлорофілвмісні овочі | uk_UA |
dc.subject | броколі | uk_UA |
dc.subject | брюссельська капуста | uk_UA |
dc.subject | рідкий азот | uk_UA |
dc.title | Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2015_6_10_78.pdf | 360.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.