Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24810
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorКаплун, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-03-02T08:37:00Z-
dc.date.available2023-03-02T08:37:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 42-47. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24810-
dc.description.abstractВивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) – хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного «шокового» заморожування дозволяє не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)-
dc.subjectкріогенне заморожуванняuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectхлорофілвмісні овочіuk_UA
dc.subjectброколіuk_UA
dc.subjectбрюссельська капустаuk_UA
dc.subjectрідкий азотuk_UA
dc.titleРозробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2015_6_10_78.pdf360.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.