Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24764
Название: | Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотини |
Авторы: | Осадча, М. К. |
Научный руководитель: | Погарська, В. В. Архіпов, О. С. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Осадча М. К. Інноваційні технології заморожених комбінованих молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням каротиноїдних добавок та сколотини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Архіпов О. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 160. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24764 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_160.pdf | 107.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.