Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24761
Название: Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери
Авторы: Кравченко, І. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кравченко І. В. Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 158.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24761
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_158.pdf125.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.