Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24756
Title: Виявлення впливу «шокового» кріогенного швидкого заморожування та подрібнення під час отримання наноструктурованого пюре
Authors: Дорогань, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Ігнатенко, А. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дорогань В. В. Виявлення впливу «шокового» кріогенного швидкого заморожування та подрібнення під час отримання наноструктурованого пюре. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Ігнатенко А. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24756
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_154.pdf130.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.