Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24756
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.advisor | Ігнатенко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Дорогань, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T19:12:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T19:12:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дорогань В. В. Виявлення впливу «шокового» кріогенного швидкого заморожування та подрібнення під час отримання наноструктурованого пюре. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Ігнатенко А. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 154. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24756 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Виявлення впливу «шокового» кріогенного швидкого заморожування та подрібнення під час отримання наноструктурованого пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_154.pdf | 130.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.