Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24743
Название: Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності
Авторы: Стороженко, А. Г.
Научный руководитель: Колісниченко, Т. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стороженко А. Г. Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Колісниченко Т. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 146.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24743
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_146.pdf117.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.