Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСімахіна, Г. О.-
dc.contributor.authorСтарик, В. Л.-
dc.contributor.authorМиколів, Т. І.-
dc.date.accessioned2023-03-01T18:43:05Z-
dc.date.available2023-03-01T18:43:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСтарик В. Л., Миколів Т. І. Перспективи використання кріопорошків для виробництва функціональних молочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Сімахіна Г. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24740-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання кріопорошків для виробництва функціональних молочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_144.pdf118.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.