Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24738
Назва: Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату
Автори: Синько, Д. А.
Науковий керівник : Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Синько Д. А. Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 143.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24738
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_143.pdf118.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.