Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Название: Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування
Авторы: Одарченко, М. С.
Сесь, А. М.
Шкода, О. О.
Максимова, А. О.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко М. С., Сесь А. М., Шкода О. О., Максимова А. О. Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 112-113
Серия/номер: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-112-113.pdf210.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.