Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorШкода, О. О.-
dc.contributor.authorМаксимова, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:35:03Z-
dc.date.available2023-03-01T12:35:03Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Сесь А. М., Шкода О. О., Максимова А. О. Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 112-113uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleВизначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-112-113.pdf210.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.