Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Шкода, О. О. | - |
dc.contributor.author | Максимова, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T12:35:03Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T12:35:03Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Сесь А. М., Шкода О. О., Максимова А. О. Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 112-113 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 | - |
dc.title | Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-112-113.pdf | 210.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.