Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24618
Название: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста |
Авторы: | Резник, Т. І. Черненко, Г. В. |
Научный руководитель: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Резник Т. І., Черненко Г. В. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 138. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_138.pdf | 117.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.