Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Название: | Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції |
Авторы: | Прокопенко, О. Д. |
Научный руководитель: | Коваленко, В. О. Панікарова, Б. О. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Прокопенко О. Д. Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 137. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_137.pdf | 118.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.