Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Название: Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції
Авторы: Прокопенко, О. Д.
Научный руководитель: Коваленко, В. О.
Панікарова, Б. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прокопенко О. Д. Використання дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини в рецептурах рибної кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 137.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24617
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_137.pdf118.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.