Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24578
Назва: Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження»
Автори: Желєва, Т. С
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Желєва Т. С. Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 160-161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24578
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-160-161.pdf108.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.