Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.date.accessioned2023-02-28T20:23:38Z-
dc.date.available2023-02-28T20:23:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С. Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 160-161.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24578-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЗастосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-160-161.pdf108.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.