Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24500
Назва: Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад
Автори: Мукоїд, Р. М.
Науковий керівник : Українець, А. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мукоїд Р. М. Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний склад. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Українець А. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24500
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_132.pdf117.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.