Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24494
Назва: Вплив сировини рослинного походження на якість січених напівфабрикатів
Автори: Мелешко, Я. В.
Науковий керівник : Авдєєва, Л. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мелешко Я. В. Вплив сировини рослинного походження на якість січених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Авдєєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24494
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_130.pdf117.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.