Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24488
Назва: Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексами
Автори: Листопадна, М. В.
Науковий керівник : Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Листопадна М. В. Актуальність збагачення продуктів харчування кальцієбілковими комплексами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Серік М. Л. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24488
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_127.pdf117.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.