Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24463
Название: Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України
Авторы: Зинченко, А. В.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Антоненко, С. П.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Зинченко А. В. Актуальність уведення морських макрофітів до раціонів харчування населення України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Антоненко С. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 119.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24463
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_119.pdf121.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.