Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462
Назва: Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Автори: Головко, М. П.
Верешко, Н. В.
Чуйко, М. М.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Головко М. П., Верешко Н. В., Чуйко М. М. Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 59-60
Серія/номер: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-59-60.pdf213.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.