Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462
Title: Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Authors: Головко, М. П.
Верешко, Н. В.
Чуйко, М. М.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Верешко Н. В., Чуйко М. М. Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 59-60
Series/Report no.: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-59-60.pdf213.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.