Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24462
Название: | Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового |
Авторы: | Головко, М. П. Верешко, Н. В. Чуйко, М. М. |
Дата публикации: | 20-окт-2011 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Головко М. П., Верешко Н. В., Чуйко М. М. Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 59-60 |
Серия/номер: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462 |
Располагается в коллекциях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-59-60.pdf | 213.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.