Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24462
Название: Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Авторы: Головко, М. П.
Верешко, Н. В.
Чуйко, М. М.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М. П., Верешко Н. В., Чуйко М. М. Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 59-60
Серия/номер: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-59-60.pdf213.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.