Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24458
Title: Використання антоціанових барвників у технології червоних соусів
Authors: Герасимчук, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дишкантюк, О. В.
Москвічова, О. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Герасимчук І. В. Використання антоціанових барвників у технології червоних соусів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дишкантюк О. В., Москвічова О. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24458
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_116.pdf117.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.