Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24458
Title: | Використання антоціанових барвників у технології червоних соусів |
Authors: | Герасимчук, І. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дишкантюк, О. В. Москвічова, О. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Герасимчук І. В. Використання антоціанових барвників у технології червоних соусів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дишкантюк О. В., Москвічова О. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 116. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24458 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_116.pdf | 117.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.