Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24435
Назва: Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії
Автори: Філоненко, М. І.
Науковий керівник : Крижова, Ю. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Філоненко М. І. Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Крижова Ю. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24435
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_104.pdf109.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.