Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24433
Назва: Удосконалення технології заморожування м'ясних продуктів
Автори: Скляр, А. С.
Науковий керівник : Камсуліна, Н. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скляр А. С. Удосконалення технології заморожування м'ясних продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24433
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_103.pdf110.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.