Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24418
Название: Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробів
Авторы: Долін, М. В.
Научный руководитель: Скуріхіна, Л. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Долін М. В. Використання тваринних білків у виробництві фаршевих виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Скуріхіна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24418
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_93.pdf110.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.