Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24414
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorГолосняк, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:32:47Z-
dc.date.available2023-02-28T10:32:47Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГолосняк Т. А. Нові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24414-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНові способи отримання сушених продуктів із м'ясної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_90.pdf110.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.