Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24409
Назва: Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів
Автори: Шульга, О. С.
Науковий керівник : Ковбаса, В. М.
Шульга, С. І.
Грегірчак, Н. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шульга О. С. Мікробіологічні показники екструзійних картоплепродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Ковбаса В. М., Шульга С. І., Грегірчак Н. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24409
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_86.pdf109.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.