Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Назва: Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого
Автори: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Кузяхметова, А. А.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14
Серія/номер: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-13-14.pdf247.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.