Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Назва: | Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого |
Автори: | Дубініна, А. А. Летута, Т. М. Кузяхметова, А. А. |
Дата публікації: | 20-жов-2011 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14 |
Серія/номер: | Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-13-14.pdf | 247.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.