Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Название: Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого
Авторы: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Кузяхметова, А. А.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14
Серия/номер: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-13-14.pdf247.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.