Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorКузяхметова, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:03:08Z-
dc.date.available2023-02-28T10:03:08Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1-
dc.titleДослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-13-14.pdf247.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.