Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24357
Назва: Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99-103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24357
ISBN: 978-966-405-480-2
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-99-103.pdf140.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.