Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T17:36:50Z-
dc.date.available2023-02-27T17:36:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99-103.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-480-2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24357-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-99-103.pdf140.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.