Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24357
Название: Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99-103.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24357
ISBN: 978-966-405-480-2
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_31.05.19-99-103.pdf140.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.