Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Назва: | Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність |
Автори: | Кононенко, Т. П. Полстяна, Н. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-80-81.pdf | 116.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.