Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Title: Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність
Authors: Кононенко, Т. П.
Полстяна, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-80-81.pdf116.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.