Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКононенко, Т. П.-
dc.contributor.authorПолстяна, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T16:12:27Z-
dc.date.available2023-02-27T16:12:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОрганізація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-80-81.pdf116.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.