Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кононенко, Т. П. | - |
dc.contributor.author | Полстяна, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T16:12:27Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T16:12:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-80-81.pdf | 116.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.