Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Title: | Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність |
Authors: | Кононенко, Т. П. Полстяна, Н. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-80-81.pdf | 116.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.