Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПшенишнюк, Г. Ф.-
dc.contributor.authorКовпак, Ю. С.-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:23:04Z-
dc.date.available2023-02-27T13:23:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКовпак Ю. С. Дослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродіння. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24315-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_72.pdf109.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.