Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоркач, Г. В.-
dc.contributor.authorКеслер, М. Н.-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:20:57Z-
dc.date.available2023-02-27T13:20:57Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКеслер М. Н. Пробіотики в технології кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Коркач Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24313-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПробіотики в технології кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_71.pdf109.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.