Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24304
Назва: Використання харчових волокон у бісквітних виробах
Автори: Касабова, К. Р.
Науковий керівник : Самохвалова, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Касабова К. Р. Використання харчових волокон у бісквітних виробах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24304
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_70.pdf109.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.