Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24285
Название: Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробів
Авторы: Цьова, А. О.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Цьова А. О. Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 55.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24285
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_55.pdf119.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.