Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24281
Назва: | Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО |
Автори: | Устенко, Ю. В. |
Науковий керівник : | Федак, Н. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Устенко Ю. В. Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 51. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24281 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_51.pdf | 121.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.