Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276
Название: Фізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатності
Авторы: Кураксіна, О. В.
Научный руководитель: Русанов, М. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Кураксіна О. В. Фізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатності. Наук. кер. М. В. Русанов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 314
Серия/номер: Фізичне виховання та спорт;Секція 17
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-314.pdf94.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.