Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРусанов, М. В.-
dc.contributor.authorКураксіна, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T11:11:51Z-
dc.date.available2023-02-27T11:11:51Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКураксіна О. В. Фізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатності. Наук. кер. М. В. Русанов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 314uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФізичне виховання та спорт;Секція 17-
dc.titleФізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-314.pdf94.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.