Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276
Title: Фізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатності
Authors: Кураксіна, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Русанов, М. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кураксіна О. В. Фізична культура і раціональне харчування – важливі фактори зміцнення здоров’я і підвищення працездатності. Наук. кер. М. В. Русанов. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 314
Series/Report no.: Фізичне виховання та спорт;Секція 17
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24276
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-314.pdf94.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.