Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.advisorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorСамойленко, О. С.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:55:10Z-
dc.date.available2023-02-27T10:55:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСамойленко О. С., Запаренко Г. В. Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_45.pdf119.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.