Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24247
Назва: Характеристика й аналіз технологій комплексної переробки молочної сировини
Автори: Мошків, І. Т.
Науковий керівник : Федак, Н. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мошків І. Т. Характеристика й аналіз технологій комплексної переробки молочної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24247
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_36.pdf119.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.