Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226
Название: Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол»
Авторы: Гаврильченко, В. В.
Научный руководитель: Руденко, С. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Гаврильченко В. В. Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол». Наук. кер. С. М. Руденко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 289
Серия/номер: Суспільні та гуманітарні науки;Секція 16
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-289.pdf135.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.