Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРуденко, С. М.-
dc.contributor.authorГаврильченко, В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:55:20Z-
dc.date.available2023-02-27T09:55:20Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГаврильченко В. В. Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол». Наук. кер. С. М. Руденко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 289uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСуспільні та гуманітарні науки;Секція 16-
dc.titleЕтичні принципи реалізації поняття «діловий протокол»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-289.pdf135.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.