Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Руденко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Гаврильченко, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T09:55:20Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T09:55:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Гаврильченко В. В. Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол». Наук. кер. С. М. Руденко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 289 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24226 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Суспільні та гуманітарні науки;Секція 16 | - |
dc.title | Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-289.pdf | 135.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.